You are currently viewing Milyen feladatokat tudsz kiszervezni az online asszisztensnek?
forrás: pexels.com

Milyen feladatokat tudsz kiszervezni az online asszisztensnek?

Ma már a csapból is az folyik, hogy mennyire fontos az online jelenlét, sőt, sok vállalkozásnál az internet már elengedhetetlen. Sokak számára kecsegtető az online vállalkozás gondolata is, hiszen számos élethelyzetben jelent megoldást az otthonról végzett munka. Nyilván ennek vannak hátulütő is, mint az elmúlt időszakban kiderült, de erről legközelebb…

Azonban minden vállalkozás rengeteg adminisztrációval jár, ettől pedig sokan rettegnek, nem is alaptalanul. Azon túl, hogy nem sokan szeretik a monoton, kreativitást nem igénylő, mondjuk ki: unalmas feladatokat, ezek sokszor szinte teljesen elveszik az időt a tényleges szakmai munkától, illetve felőrlik az ember idegrendszerét. Fáradtan, kimerülten, idegesen pedig senki sem tud igazán nagy bevételt termelő vállalkozást építeni, de legalábbis biztosan nem úgy, ahogyan azt eredetileg megálmodta.

De gondoltál-e már rá vajon, hogy mennyire egyszerű és kézenfekvő dolog az apróbb, molyolós feladatok kiszervezése? Ma már ráadásul nem is kell ehhez egy teljes állású alkalmazottat, asszisztenst foglalkoztatnod.

Az online asszisztens széles körű, komplex asszisztenciát tud már nyújtani akár projekt alapon, óradíjban vagy ezekhez hasonló, megegyezés szerinti elszámolási módokon. Így nem kell amiatt aggódnod, hogy nem tudsz napi nyolc órára elegendő feladatot kiadni, alacsonyabb díjakkal számolhatsz és persze a szabadságolás, táppénz és hasonló nyalánkságok terhei sem a te válladat nyomják.

Lássuk, tehát milyen konkrét feladatokat tudsz kiszervezni egy online asszisztensnek?

Alapvetően egy ilyen asszisztens leggyakoribb feladatai pl. a webshopokban a termékek feltöltése, az adatok feltöltése, a képek gondozása, de az online asszisztenst ezen felül megbízhatjuk minden olyan online tevékenységgel, amelyhez elég lehet akár csak egy szerkesztői hozzáférés a weboldalhoz, rajongói oldalhoz.

Így a legtöbb közösségi médiás tennivaló például megoldható az online asszisztencia keretein belül. Érdemes tehát azokat a feladatokat kiszervezni, amelyekkel nagy teher esik le a vállunkról, illetve amelyek nem a szigorúan vett szakmánk keretei közé tartoznak. Ha például felújításokat vállalunk, akkor az összes marketing tevékenységet, közösségi média jelenlétet, de akár a korábban papírmunkaként emlegetett adminisztrációt, árajánlat-kéréseket, levelezéseket, ügyfélkapcsolati teendőket is rábízhatjuk egy online asszisztensre.

Ha nehezen boldogulunk a technikai résszel, mert nem olyan egyszerű azért összeállítani a semmiből akár egy egyszerűbb honlapot sem, az online asszisztens segítségére akkor is számíthatunk. A honlap frissítése, aktualizálása is megoldható így. Akár a keresőoptimalizált, kulcsszavazott szövegeinket is megírathatjuk az online asszisztensünkkel, így hamarabb megtalálják majd a cégünket az internetes keresőben.

Bármilyen feladatot is szeretnénk tehát az internetes jelenlétünkkel kapcsolatban kiszervezni, érdemes az online asszisztensre gondolnunk.

Könnyítsd meg te is a mindennapi életedet, haladj gördülékenyebben, pörgősebben az általad szeretett és szívesen végzett munkával! A nehezebb, unalmasabb, monoton feladatokat pedig add át bátran az online asszisztensednek és engedd, hogy megszabadítson a terheidtől!

Válaszd te is az online asszisztenst és legyen neked is profi online megjelenésed, rendezett ügyviteled és legyen mindig minden ügyfeled és munkád pontosan számon tartva! Te pedig dőlj hátra, aludj nyugodtan és közben élvezd, ahogyan növekszik a bevételed!

Itt tudsz választani a szolgáltatások közül >>http://marketingasszisztensed.hu/szolgaltatasok/

Vélemény, hozzászólás?