You are currently viewing Távasszisztencia otthonról? Hogyan?

Távasszisztencia otthonról? Hogyan?

Előre bocsátom nem MLM! Viszont fontosak bizonyos készségek! Nincs szükség mindenkire, itt sem! De ha tényleg képes vagy rendszeres munkára, napról napra mintha alkalmazott lennél, van esélyed bekerülni és eredményre!

Sok-sok évnyi próbálkozás után végre itt van! Van olyan cég a világon akinél igen, van szükség az otthoni normális munkára, ergo Ügyfélkapcsolati Asszisztens lehetsz!

Egy évvel ezelőtt kezdődött egy Krízis managmenttel Svédországban 5-6 olyan vállalkozó között, akik felismerték időben, hogy ez a covid helyzet mennyi embert fog hátrányosan érinteni. Akkor még saját cégük és dolgozóik megmentésére dugták össze a fejüket és osztották meg a felgyűlt tapasztalataikat egymás között illetve tették válságállóvá a saját cégeiket.

Mindezt hétről hétre megcsinálták, segítették egymást a napi/heti kihívásokban és a mai napra elértek oda, hogy rájöttek saját maguk már kevesek a hírből érkező hasonló kis és középvállalkozók tájékoztatására, így igénybe kénytelenek venni egyszerű magánszemélyek segítségét is.

Innentől indul az én feladatom, amikor is szükségem van néhány olyan asszisztensre, akik képesek a social felületeken tartalmat gyártani, megjelenni és az új érdeklődőket, vállalkozókat tájékoztatni a jelenlegi résztvételi lehetőségekről ezekben a beszélgetésekben.

Hogy miért jó ez az asszisztensnek?

Mert ha nem akarja még a vállalkozói igazolványt sem kell kiváltania, mégis tud jövedelemhez jutni egy speciális megoldáson keresztül. Nincs semmilyen kezdő összeg amellyel el kell indulnia és kezdőcsomag járna érte. Itt valóban munkát kell beletenni időben!!!

Ha eddig eljutottál és továbbra is érdekel, kérlek töltsd ki ezt a kérdőívet, és hamarosan keresni foglak.

Vélemény, hozzászólás?